• darkblurbg
    Welkom bij JOPOS Techniek
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Jopos Techniek is de distributeur van Optris Sensoren in de Benelux. Deze sensoren zijn te verdelen in drie categorieën:

  1. Infraroodcamera's
  2. Infrarood thermometers (of Pyrometers)
  3. Draagbare infrarood thermometers

Klik op één van de productgroepen om de producten te zien

Infrarood camera's

Infraroodcamera's geven de mogelijkheid om naar bewegende beelden te kijken en tegelijkertijd de temperatuur(verschillen) van het totale oppervlakte te zien. Wil je meerdere metingen doen, op een (groot) oppervlakte, of wil je de temperatuur(verschillen) zien? Dan is een infraroodcamera de perfecte oplossing voor jou wens.

Bekijk onze infrarood camera's

OPTPI450 Optris PI 450 With Tablet IR Image Camera Met Pixconnect

Infrarood thermometers (Pyrometers)

Een pyrometer is een infrarood thermometer die één specifieke plek (spot) meet. In plaats van een hele oppervlakte, geeft deze sensor de temperatuur weer van de spot die je meet. Pyrometers zijn kleiner en perfect voor met meten van een temperatuur op een bepaalde plek, waar je normaal een thermokoppel voor zou gebruiken. Alleen nu doe je dit zonder het te meten materiaal te beschadigen.

Bekijk onze pyrometers

OPTCTV Optris Ctvideo With Box And Industrial PC

 

Draagbare infrarood thermometers

Bovenstaande infraroodthermometers monteer je op een plek en die sluit je aan. Op je laptop/telefoon of op een display. Wil je liever een temperatuurmeter die je mee kan nemen en die je direct, op alle plekken, de temperatuur laat zien. Neem dan een draagbare infrarood thermometer. Deze werkt op batterijen en geeft je altijd, direct de temperatuur. 

Bekijk onze draagbare infrarood thermometers

Draagbare thermometer